You are here
Home > News > În Cadrul ISU Dolj, Sunt Angajate 101 Cadre Militare Care Au Diferite Grade De Rudenie Între Ele

În Cadrul ISU Dolj, Sunt Angajate 101 Cadre Militare Care Au Diferite Grade De Rudenie Între Ele

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

sursa: https://www.libertatea.ro/

Libertatea a expus în decembrie, folosind surse din interior, situația de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Oltenia” Dolj, unde organigrama a devenit un arbore genealogic. Generalul Dan-Paul Iamandi, șeful IGSU, a dispus un control și ne-a trimis rezultatele pentru a le prezenta publicului.

Examinatori cercetați penal, dar procurorii au dat NUP Concursurile în urma cărora au pătruns în sistem soțiile/rudele unor ofițeri cu funcții de conducere au făcut obiectul unui dosar penal. „Prin Rezoluția din 15.09.2010, formulată în dosarul nr. 65/P/2008, s-a dispus neînceperea urmăririi penale împotriva unor cadre asupra cărora s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii mai multor infracțiuni pe timpul organizării și desfăşurării concursurilor de ocupare a unor funcţii de subofițeri”, se mai arată în raportul IGSU.

Alte exemple de relații de rudenie Cazuri de subordonare directă între rude: Şeful Centrului Operațional are soția (subofițer) în raport de subordonare, aceasta fiind încadrată la ISU Dolj din anul 2007; Șeful Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației are o rudă de gradul IV (subofițer) în subordonare directă, aceasta fiind absolventă a Școlii de Subofiţeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti în anul 2009 și s-a mutat în anul 2012, la cerere, la ISU Dolj;

Unul dintre șefii GIS (Gardă Intervenție Stingere) din cadrul Secției de Pompieri Segarcea (subofițer) are fratele în subordonare, acesta îndeplinind funcția de comandant echipaj. Fratele este încadrat din sursă externă din anul 2006, iar, începând din anul 2017, aprecierea anuală de serviciu a acestuia este întocmită de către altă persoană.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Top