You are here
Home > News > Cât de gravă este situația copiilor care se înghesuie în autobusul școlar din Batarci | Șoferul autobuzului a fost sancţionat

Cât de gravă este situația copiilor care se înghesuie în autobusul școlar din Batarci | Șoferul autobuzului a fost sancţionat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cazul a ajuns la urechile primarului, care în loc să ceară încă un microbuz pentru a face față numărului mare de elevi care sunt de transportat, a decis sancționarea șoferului, care a acceptat să transporte în aceste condiții elevii.

Cei de la Consiliul Județean al Elevilor au avut o reacție virulentă la cele întâmplate, fără să ezite să arate cu degetul chiar către primăria Batarci, care nu a făcut eforturi de a crește gradul de confort al elevilor.

preluare postare facebook: Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare

Consiliul Județean al Elevilor consideră că incidentul autobuzului școlar arhiplin cu copii din comuna Batarci, județul Satu Mare, este de-a dreptul revoltător deoarece elevii care trebuie să stea în picioare sau cei care trebuie să se înghesuie în portbagaj printre ghiozdane pentru a avea loc, au șanse mult mai ridicate la vătămări grave în momentul unui posibil accident.
Astfel de incidente pun în pericol viața copiilor aflați în mijloacele respective de transport, mijloace de transport care ar trebuii sa le ofere siguranță deplina
În aceste cazuri cel mai recomandat ar fi adăugarea unui autobuz în plus pentru ca elevii să nu mai fie expuși la asemenea riscuri și pericole.
Într-un final șoferul autobuzului a fost sancţionat de către poliţişti deoarece a încălcat Codul Rutier. Scopul cazului era de a atrage atenţia asupra pericolului la care au fost expuşi copiii, dar primarul comunei Batarci, Toma Vasile Adrian, n-a înţeles acest lucru.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Top