You are here
Home > News > TOPUL GROPILOR | ÎN DULCELE STIL ROMÂNESC | STRADA MAGNOLIEI DIN SATU MARE | “LAS-O BĂ CA MERGE AȘA”

TOPUL GROPILOR | ÎN DULCELE STIL ROMÂNESC | STRADA MAGNOLIEI DIN SATU MARE | “LAS-O BĂ CA MERGE AȘA”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

“LAS-O BĂ CA MERGE AȘA” – de câte ori ați auzit această expresie în România? Din cauza ei am rămas noi și fără autostrăzi, și fără spitale, și fără drumuri asfaltate sau fără centre sportive, practic am devenit o țară din lumea a patra. Cât ne mai complacem în această mocirlă?

Azi, am primit un set de poze de la un cititor 24sm.ro cu strada Magnoliei și asta pentru zice el, pe liniile de cale ferată pe care nu s-ar mai circula de ani de zile, circulă în voie o garnitură de tren care iese de la o întreprindere de pe acea stradă. Nici nu asta ar fi problema dar în zonă nu există semne care să anunțe conducatorii auto ca exista trafic feroviar și ar trebui să respecte regulile la întâlnirea cu o trecerece la nivel cu cale ferată. (vezi poza de mai jos).

Se pare că trenul are cursa scurtă de la întreprinderea de unde se pune în mișcare până într-o altă curte peste drum. Maxim circulă 300 de metri dar o face peste un drum intens circulat pentru că strada găzduiește o zonă industrială importantă a orașului.

În plus, gropile și denivelarile de pe această stradă sunt în top 10 in clasamentul cu strazile cu cele mai multe gropi din muinicipiul Satu Mare. Există 3 treceri la nivel cu cale ferata unde înca sunt prezente șinele dar pe două dintre ele nu se mai circulă, probabil deservers ca limitatoare de viteză permanente (sau că să aibă mecanicii ce schimba, bucșe, rotule, roți, amortizoare).

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Top