You are here
Home > News > RESPECT | O zi în care suferinţa întâlneşte speranţa | Familia unui tânăr de 31 de ani a donat organele acestuia

RESPECT | O zi în care suferinţa întâlneşte speranţa | Familia unui tânăr de 31 de ani a donat organele acestuia

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

DA pentru VIAŢĂ! O altă zi în care suferinţa întâlneşte speranţa, în care 4 români vor putea primi o nouă şansă la viaţă prin transplant, de această dată la
Spitalul Judetean de Urgenta “Dr Constantin Opris” Baia -Mare.

Sincere condoleanţe, mulţumiri şi profund respect familiei unui tânăr de 31 de ani din Baia Mare care şi-a găsit puterea de a face gestul altruist pentru donarea de organe şi a acorda altor oameni necunoscuţi o şansă la viaţă.

Echipele de prelevare de la Spitalul Clinic Fundeni (Dr. Genady Vatachki, Dr. Alexandru Onofrei, Dr. Cezar Ioniţă), Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj (Dr. Dan Enache, Dr. Marcel Rad) şi Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Tg. Mureş (Dr. Marius Harpa, Dr. Cosmin Banceu, Dr. Alexandra Stoica, as. Simona Olar) au încheiat cu succes operația de prelevare. Efortul lor a fost preluat de echipele medicale de transplant ale celor 3 unităţi sanitare de elită, acolo unde alți profesionişti desăvârşiţi îşi vor pune în slujba vieţii întreaga lor pricepere şi măiestrie.

Mulţumim echipei de coordonare de la Spitalul Judetean de Urgenta “Dr Constantin Opris” Baia -Mare, formată din Dr. Andrei Mureşan, kdp şi Dr. Adriana Stoicovici, coordonator de transplant, care a facut posibil să apară speranţa în sufletul altor 4 oameni. Este prima prelevare de organe de anul acesta la Baia Mare. Apreciem implicarea conducerii acestei unităţi sanitare în susţinerea şi dezvoltarea Programului Naţional de Transplant.

Respect şi recunoştinţă pentru munca tuturor echipelor medicale implicate în această luptă pentru viaţă. Transplantul înseamnă VIAŢĂ!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Top