You are here
Home > News > DISTRIBUIȚI PESTE TOT | Deși pare ireal, viața lui are un cost în valoare de 2,1 milioane de dolari

DISTRIBUIȚI PESTE TOT | Deși pare ireal, viața lui are un cost în valoare de 2,1 milioane de dolari

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Daca tot suntem îndemanați să stăm acasă în următoarea perioada ar fi bine să îi și ajutăm pe cei care au nevoie. Vă prezentam mai jos cazul lui Robert. Viața lui poate fi una normală cu o sumă colosală, 2.1 milioane de dolari. Dacă am dona fiecare 2 euro prin SMS am putea strânge banii în câteva zile doar de la firmele mici din România care pot dona și 20% din impozitul pe venit.

Robert este un bebeluș de doar 2 luni care a primit un diagnostic prea crunt pentru această lume, amiotrofie spinală tip 1 (cea mai severă formă). Deși pare ireal, viața lui are un cost în valoare de 2,1 milioane de dolari..acesta fiind prețul pentru injecția unică Zolgensma care îi poate salva viața și care este disponibil în Statele Unite ale Americii. Vrem sa facem auzită povestea lui în lumea intreaga și ne dorim ca prin cazul lui să dovedim ca noi toți putem să facem minuni impreună. Povestea lui Robert o găsiți aici: https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert

Cum putem sa fim îngerii lui Robert?

Raspunsul este foarte ușor…să ne rugam pentru el, să facem povestea lui cunoscută la cât mai multe persoane, să donăm, să organizăm târguri caritabile, să facem licitații, să sprijinim familia lui și să ne unim puterile și resursele pentru călătoria lui. Dacă aveți lucruri sau bunuri pe care nu le folosiți și sunt într-o stare bună sau furnizați servicii sau preparați produse alimentare le puteți licita în scop caritabil pe grupul de facebook Ingerii lui Robert. Dacă nu doriți să licitați poate veți găsi ceva de cumparat🙂.

Puteți face donații la următoarele conturi:

Detaliile de plată:

Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861

Nume: Irina Grabazei

Cont MAIB Moldova: MD30AG00000002

Haideți să fim îngerii lui Robert și să îl salvăm!

Vă invitam pe grupul nostru de facebook: PIERDUT ȘI GĂSIT ÎN ROMÂNIA sau România – cu bune și cu rele unde puteți posta lucruri pierdute sau găsite sau orice doriți despre frumoasa noastra țară!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Top