You are here
Home > News > Donație de 250.000 de euro din partea unui afacerist pentru Spitalul Județean, sa ii ajute în lupta cu coronavirusul

Donație de 250.000 de euro din partea unui afacerist pentru Spitalul Județean, sa ii ajute în lupta cu coronavirusul

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

sursa: obiectiv-sm.ro

În contextul pandemiei actuale și a crizei din sistemul de sănătate romanesc, subdimensionata din punct de vedere al dotărilor, salvarea celor afectați de coronavirus și al medicilor, linia întâi ai acestei lupte, vine din mediul privat.

Omul de afaceri Vasile Lucut oferă o donație de 250.000 euro Spitalului Județean Satu Mare, pentru dotarea acestuia cu aparatura necesara acestei lupte.

“În aceste zile, cu care nu ne-am fi gândit că ne vom confrunta, se dovedeşte că a trece peste aceste condiţii speciale este despre a veni în ajutorul aproapelui nostru. Nu exista manual de instructiuni pentru cum sa ne simtim in astfel de vremuri si stim ca asta cauzeaza stres tuturor.

Este despre a ne implica în tot ceea ce ţine de fiecare dintre noi, în a nu sta nepăsători, acum, când cu toţii suntem încercaţi de provocări unice.

Privind înainte, punându-ne încrederea în Dumnezeu si in cadrele medicale, am decis şi de această dată să ne implicăm prin investiţii în sistemul sanitar, sponsorizand spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale in valoare de 250.000 euro, astfel:

Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare:
Aparat de testare COVID-19
1000 de kit-uri de testare COVID-19
Sectia ATI a Spitalului Judeţean Satu Mare:
10 Aparate de Ventilare dotate complet cu: Pat cu 4 motoare, Monitor Functii Vitale, Aspirator
1 Targa Hidraulica.
Spitalul de boli infecţioase Satu Mare (secţia adulţi + sectia pediatrie copii):
10 Pulsiometre
10 Tensiometre
1 Defibrilator
4 Monitoare Functii Vitale
1 Masina de spalat cu uscator
Suntem conştienţi de eforturile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le depună, de sacrificiile pe care fiecare trebuie să le facă zi de zi, însă trebuie să ne menţinem speranţa vie, pentru a trece cu bine peste aceasta grea incercare !

Doamne ajuta !”, declara omul de afaceri

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Top