You are here
Home > News > TRIST | BĂTRÂNII IGNORĂ RECOMANDĂRILE ȘI IES AFARĂ DIN CASĂ FĂRĂ PROBLEME

TRIST | BĂTRÂNII IGNORĂ RECOMANDĂRILE ȘI IES AFARĂ DIN CASĂ FĂRĂ PROBLEME

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

sursa: obiectiv-sm.ro

Începând de astăzi tot ceea ce era recomandare privind circulația pe timp de zi a devenit obligație, respectiv ieșirile din casa se fac doar pentru motive bine întemeiate, stabilite de legiuitor. Iar în ceea ce privește persoanele peste 65 de ani, cele mai expuse, intervalul orar permis pentru ieșirea din casă este 11-13, doar pentru lucruri esențiale, respectiv alimente, medicamente și vizite la medic sau însoțirea minorilor.

Ei bine, la Satu Mare se pare că populația nu ia seama de aceste lucruri pana ce nu vom începe și noi sa contorizam cazuri de persoane decedate căci altfel astăzi, la ora 10, bătrânii nu ar fi stat la rânduri și nu s-ar fi plimbat nestingheriți pe străzi, prin cartierul Micro 15 și tot asa și în alte locuri, ci ar fi stat acasă și ar fi avut grija de sănătatea și de viata lor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

One thought on “TRIST | BĂTRÂNII IGNORĂ RECOMANDĂRILE ȘI IES AFARĂ DIN CASĂ FĂRĂ PROBLEME

  1. Stau la rând la automatul de lapte sau stau la Pay Point să plătească facturile! Că problema facturilor nu-i nici acum rezolvată! Și nici a pensiei prin poștaș! Că nu toată lumea are card și știe plăti on line! Și o să moară la grămadă statul va face economii la pensii!

Lasă un răspuns

Top